Dobrodošli

Stomatološka ordinacija Novaković počela je sa radom 1994. godine. Osnivač je dr Miroslav Novaković, specijalista stomatološke protetike, koji danas ovaj porodični posao vodi sa sinom dr Vojislavom Novakovićem, specijalistom oralne hirurgije. Ordinacija se nalazi u Valjevu u ulici Karađorđeva 99 (u dvorištu).

Nudimo široku paletu usluga iz estetske i rekonstruktivne stomatologije, uz najsavremeniju opremu i materijale. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da vaša poseta bude obostrano pozitivno iskustvo.

Pružamo stomatološke usluge iz oblasti:

  • Bolesti zuba
  • Parodontologija i oralna medicina
  • Oralna hirurgija
  • Stomatološka protetika
  • Dečija i preventivna stomatologija
  • Estetska stomatologija
  • Implantologija
  • Ortodoncija

Zaposleni u ordinaciji

Dr Miroslav Novaković
Spec. stomatološke protetike
Diplomirao na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Specijalista je iz oblasti stomatološke protetike. Rad u struci započeo je u stomatološkoj službi Doma zdravlja “Valjevo” gde je proveo dvadeset godina. Stomatološku ordinaciju “Novaković” vodi od njenog osnivanja 1994. godine.

Dr Vojislav Novaković
Spec. oralne hirurgije
Diplomirao na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2003 godine. Specijalista je iz oblasti oralne hirurgije. Pripravnički staž obavio na VMA. Profesionalno iskustvo i znanje sticao je i unapređivao učešćem na brojnim domaćim i međunarodnim stomatološkim kongresima i kursevima. Stručna usavršavanja iz oblasti dentalne implantologije obavio na brojnim teorijsko-praktičnim kursevima. Prati i primenjuje najnovije tehnologije iz različitih oblasti stomatologije.

Milena Perović
Asistent
Završila srednju medicinsku školu – odsek stomatološka sestra. Milena je zaposlena od osnivanja ordinacije, u kojoj se izgradila u stručnu i kvalifikovanu asistentkinju. Njena ljubaznost i pozitivna energija doprinose vedrom raspoloženju kako doktora tako i pacijenata. Uvek je tu da Vam pruži neophodne informacije u vezi rada ordinacije i samih intervencija.

Izbornik